sobota 4. července 2015
Rebarborová náplň - jak uchovat rebarboru na zimu
Skvělý zbůsob jak zpracovat rebarboru na zimu apak použít na koláče, do buchet, na palačinky ... a tak.
Čerstvou rebarboru dobře omyjeme, zbavíme tvrdých konců, oloupeme, nakrájíme na kousky, spaříme vroucí vodou a necháme odkapat.
Potom jí vložíme do kastrolu, podlijeme dvěma lžícemi vody, posypeme trochou cukru a rozvaříme.
Za častého zamíchání rebarboru odpaříme a ještě vařící rebarborovou náplň nalijeme do skleniček.
Okraje skleniček otřeme, uzavřeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Prosím, mám k vám prosbu. měla byste sazeničku Aloe vera "sweet"? můj email veronyk@seznam.cz
OdpovědětVymazatDobrý den, bohužel letos nemám. Přes zimu mi sukulenty napadly puklice a zbyla mi jediná rostlinka a odnože zatím nemá :-(
OdpovědětVymazat